28 mars 2013

Humminbird, welcome on board.


Nu äntligen är ny Humminbird elektroniken från Comstedt AB på plats. 4kw 21" Radarn sitter på taket. 2st svarta Shakespear antenner som matchar båten. En till VHF och en till Fusion marinestereo.

Ekolodet blev en 998c HD combo med olika givare. Plotter/radar med AIS fuktion föl valet på en 1158c combo. Full koll över navigering efter STORA blanka laxar. Att jag valt combo intrument är till fördel då man väljer själv vilken skärm som skall vissa vad. Skärmarna och radarn är samman kopplade med en nätverksswitch.

Fusion marinsterio med USB ingång så man kan lyssna på tex Stiftelse när man ligger i hamn och väntar på kommande kunder.

En Fusion active subwoffer som ger ett gött bas ljud i cabinen. Bra tryck iden! Stort TACK Comsted AB för förtroendet om ett gott och långvarit samarbete. Nu vill jag komma ut på Vänerns vatten igen och fiska lax. Fiskesuget är enormt stort just nu!

Ram x-grip mycket bra och flexibel hållare på tex iPad och en mindre modell för tex iPhone, kommer också från Comstedt AB.